EmailFacebookLinkedIn

B&C Groep bestaat uit 5 bedrijven en telt vandaag de dag meer dan 800 medewerkers in heel Europa. Ons pand in Nunspeet is net zo verrassend als wij zijn: met veel creatieve ruimtes, kantoren, maar ook kantoortuinen en een deel van de productie en logistiek. Waren we eerst een écht familiebedrijf, sinds 2021 zijn we eigendom van Springs Window Fashions. Wat hetzelfde is gebleven, is dat we gemoedelijk met elkaar omgaan. Dat we samen inzetten op groei in kwaliteit en service en dat we regelmatig informele bijeenkomsten hebben met onze internationale collega’s. 

B&C International

B&C International focust zich op de decoratie van het raam. 

Lees meer over B&C International >

Retail
B&C Raamdecoratie

B&C Raamdecoratie maakt al 50 jaar raamdecoratie op maat. Onze raamdecoratie is geïnspireerd op de laatste trends en is van hoge kwaliteit. 

Lees meer over B&C Raamdecoratie >

Retail
Trendiy

Trendiy ontwerpt, ontwikkelt en produceert een collectie raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit voor bouwmarkten, woningdiscounters en webshops in heel Europa.

Lees meer over Trendiy >

Online
BloomTheRoom

BloomTheRoom is de jongste telg van de B&C-familie en is opgericht om de consument on- én offline te bedienen. Via de webshop, maar ook met interieuradvies aan huis. 

Lees meer over BloomTheRoom >

Transport
NE DistriService

NE DistriService is dé specialist in de distributie van hangende en lange colli die schadegevoelig zijn. 

Lees meer over NE DistriService >